Békeiné Kiss Andrea

Békeiné Kiss Andrea

Részletesebb szakmai bemutatkozás

Békeiné Kiss Andrea vagyok, gazdasági szakember, okleveles adószakértő. 2002 óta foglalkozom könyveléssel, adótanácsadási, majd adószakértői szolgáltatásokkal. 2004 óta önálló tevékenységként, vállalkozási formában végzem munkámat. Mikro-, és kisvállalkozások gazdasági ügyeiben szerzett tapasztalatom jelentős. Jelenleg vállalkozások adóügyeivel foglalkozom, elsősorban a következő szakterületeken:

– ügyletek forgalmi adózása

– jövedelemadó-tervezés

– vállalkozások adótervezése, optimális adózási módok felmérése

– adóellenőrzés során ellátott képviselet

– jogdíjakkal kapcsolatos ügyletek adózása

2016-ban Az Év Adótanácsadója díjat nyertem egy több, mint 800 kolléga részvételével zajlott szakmai versenyen. 

Tanulmányok

Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (ma: Corvinus)
1997-2002
M.Sc. Gazdálkodási kar, Számvitel főszakirány

OKTÁV Továbbképző Központ Zrt
2002-2004
adótanácsadó

Penta Unió Oktatási Centrum
2013 – 2014
okleveles adószakértő – forgalmi adó

Penta Unió Oktatási Centrum
2015 – 2016
okleveles adószakértő – jövedelemadó

Tapasztalat

2×2 Könyvelőiroda (2004-2021)

Saját irodámban, 2 beosztott kollégámmal több, mint 40 mikro-, és kisvállalkozás könyvelési és adóügyeit intéztem 17 éven keresztül. A tevékenységemet a könyvelésről 2021 nyarán az adószakértői feladatokra csoportosítottam át.

Névjegyzékek, tagságok
  • mérlegképes könyvelő (2003 június) MK 163213
  • adótanácsadó (2004 június) AT 2115705
  • okleveles adószakértő (2013 június) OASZ 4108411
  • igazságügyi adószakértő (2016 szeptember) 010896

Tagja vagyok a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének, és a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának.

Partner vállalkozások

A több éves együttműködésünk során Andrea útmutatásai mindig biztos igazodási pontokat, biztonságot jelentettek számunkra és világos irányt mutattak az adókörnyezet erdejében, hogy a legoptimálisabb utat megtalálhassuk. Hiszem, hogy a konzultatív munka és a folyamatos nyílt kommunikáció a következő évtizedekben továbbra is közös munkánk része lesz és cégcsoportunk terveit közösen kísérhetjük végig.

Ilia István

Arxardoris Kft.

Andrea szakmai felkészültsége, folyamatos tudásszomja, a szakmája iránt érzett elkötelezettsége és alázata olyan egyedi stílussal párosul, amely miatt az ember – ha egyszer kapcsolatba került vele – mással már nem szeretne adózásról beszélgetni. Rohanó világunk minden elvárásának képes megfelelni, hiszen precíz, pontos, megbízható, okos és mindig mosolyog a hangja, ami miatt külön öröm a vele való kommunikáció. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy vegye igénybe a szolgáltatásait!

Dr. Derecskei Zsuzsanna

ügyvéd

Csak ajánlani tudom, hogy forduljanak Andihoz bármely adózási témában, és győződjenek meg személyesen a tudásáról és a benne rejlő lehetőségekről.
Egy lista a teljesség igénye nélkül a témákról, amelyekkel kapcsolatban Andi szakértői tudását igénybe vettem:
Cégösszevonás; adó racionalizálás céljából tájékoztató a lehetséges opciókról; SZJA bevallásokhoz kapcsolódó adózási kérdések; helyi adókkal kapcsolatos kérdések; ingatlan értékesítés adózása; adózási forma váltáshoz tájékoztatás; munkáltató által fizetett képzési költség elszámolása…Tovább
Szentirmai Franciska

vezetői tanácsadó

Korrekt, pontos, kedves, nyugodt, megbízható – kiváló humorérzékkel.
Szeretem a dolgaimat rendben tudni. Andi az adózási ügyeimet tartja rendben mostanra évek óta. Időről időre felmerül egy-egy olyan kérdés, ami szakértői segítséget igényel. Nyugodt szívvel hívom ilyenkor, mert tudom, hogy mindig számíthatok korrekt, gyors segítségre. Gyors telefon, vagy levélváltás és tudom, hogy minden megy a maga útján. Ezzel nemcsak rendet tartani segít, de rengeteg időt is spórol. Kincset ér.
Epresi Dóra

Coach, HR szakértő

Andreában egy nagyon felkészült és precíz tanácsadót ismertem meg, aki vagy azonnal vagy 24 órán belül mindig prompt válaszokkal tudott szolgálni a kérdéseinkre. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

dr. Szabó Bence

EURO Pályázat Kft

Több éve dolgozunk Andreával: ez idő alatt megismerhettük őt mind szakmailag, mind emberileg. És sosem csalódtunk benne. Komolyan veszi a munkáját, ahogyan egy vállalkozóhoz illik, s a szakmájában fontos alapossággal, körültekintéssel jár el. Ő az a típusú adószakértő, akinél az ügyfél nyugodtan becsukhatja a szemét. Ha valaki szeret jól aludni, vagy csak a saját munkájával akar fogalkozni, őt ajánlom! 

Csobay-Novák Tamás

1x1 Fordítóiroda

Hoptop Sörfőző Kft.